Reparation af solcelle inverter – Vi betjener alle fabrikater

Hvad er en inverter - Reparation og udskiftning af invertere

Vi reparerer eller udskifter din defekte solcelle-inverter – Solcelleanlæggets svageste led

Inverteren er solcelleanlæggets svageste led, og normalt skal den skiftes ud efter 6 til 10 år. Den kræver måske også reparation undervejs. Vi foreslår, at du får et servicebesøg hvert 5. år. Hos SIKKER EL sørger vi for reparation af alle typer (også udgåede) solcelleinvertere, herunder DELTA, Fronius, Danfoss, SMA, Sungrow, Zeversolar, Steca og Kostal Piko.

Reparation eller udskiftning? – Vi kommer over hele landet!

I nogle få tilfælde kan vi reparere en inverter. Hvis vi f.eks. kan spotte en brændt eller løs forbindelse, kan vi ordne det hurtigt. Men i langt langt de fleste tilfælde er det mest fornuftigt at udskifte til en ny inverter.

Det kan nemlig være bekosteligt at påbegynde fejlretning – holdt op imod, at du kan få en ny inverter fra f.eks. Fronius med 7 års garanti. Og bagefter står du med en ny inverter, der indeholder al den tekniske udvikling, der er foregået de senere år.

Da de inverter der sidder i dag for det meste er udgåede modeller, står du frit for at udskifte til den inverter, du vil.

Kontakt os for reparation eller udskiftning af defekte solcelle inverter

Ring til os på telefon 63 76 60 90 eller benyt nedenstående formular hvorefter vi kontakter dig hurtigst muligt.


  [recaptcha]

   

  Hvad er en inverter til solceller?

  En solcelle-inverter kaldes også en transformer eller vekselretter. En solcelle-inverter omsætter den jævnstrøm, der optages i solcellerne til 230 volt vekselstrøm. Inverteren sørger for at synkronisere spænding og frekvens i solcellerne, så strømmen kan anvendes direkte på el-nettet i boligen. Inverteren er også med til at optimere solcellernes produktion af elektricitet. Solcelle-inverteren er anlæggets mest belastede led, og kræver af og til reparation eller udskiftning.

  Ring til os for reparation af defekt solcelle inverter

   

  Ring til os for reparation af din defekte solcelle-inverter

  Når vi kommer på besøg, gennemgår og fejlfinder vi på dit solcelleanlæg og sørger for udskiftning af evt. defekt inverter. Vi har topmoderne testudstyr som kan teste alle dine solpanelers funktioner og lokalisere fejl. Hvis vi konstaterer fejl på din inverter hjælper vi dig med at vurdere, om det ligger inden for producentens garanti.

  Ring til os på telefon 63 76 60 90 i dag!

  Service på solcelleanlæg

  Vi har investeret i markedets mest effektive udstyr til fejlsøgning på solceller. En test kan vise, om alle paneler yder som de skal, og om anlægget er fuldt funktionelt. Vi giver dig en pris og et tilbud på udbedring af fundne fejl og optimering af anlægget.

  Håndværkerfradrag for reparation og udskiftning af invertere

  Du kan også i 2019 få håndværkerfradrag for “installation, reparation eller udskiftning af solceller”. Det betyder, at du kan få udgifterne til vores arbejde dækket ind under håndværkerfradragsordningen – Læs mere om service på solcelleanlæg

   

  top