Reparation af solcelle inverter – Det kan oftest ikke svare sig

Hvad er en inverter - Reparation og udskiftning af invertere

Mange solcelle invertere er i dag 8-10 år gamle – Det kan derfor bedre betale sig at udskifte til nye, effektive modeller

Inverteren er solcelleanlæggets svageste led, og normalt skal den skiftes ud efter 6 til 10 år. Den kræver måske også reparation undervejs. Vi foreslår, at du får et servicebesøg hvert 5. år.

I nogle få tilfælde kan det betale sig at reparere en solcelle inverter. Hvis vi f.eks. kan spotte en brændt eller løs forbindelse, kan vi ordne det hurtigt. Men i langt langt de fleste tilfælde er det mest fornuftigt at udskifte til en ny inverter.

Vi anbefaler oftest skift til ny inverter med 7 års garanti

Fejlfinding på den defekt solcelle inverter kan være en bekostelig affære. Det er derfor vores erfaring fra hundredvis af sager, at det er bedre udskifte fra gammel til ny inverter med det sammen. Det giver dig nemlig også 7 års garanti med f.eks en Fronius inverter.

Efter udskiftning står du med en moderne inverter, der indeholder al den tekniske udvikling, der er foregået de senere år. Da de invertere, der sidder i dag for det meste er udgåede modeller, står du frit for at udskifte til den inverter, du vil.

Reparation eller udskiftning af inverter? – Vi kommer over hele landet – Kontakt os nu!

Ring til os på telefon 63 76 60 90 eller benyt nedenstående formular hvorefter vi kontakter dig hurtigst muligt.

   

  Hvad er en solcelle inverter?

  En solcelle-inverter kaldes også en transformer eller vekselretter. En solcelle-inverter omsætter den jævnstrøm, der optages i solcellerne til 230 volt vekselstrøm. Inverteren sørger for at synkronisere spænding og frekvens i solcellerne, så strømmen kan anvendes direkte på el-nettet i boligen. Inverteren er også med til at optimere solcellernes produktion af elektricitet. Solcelle-inverteren er anlæggets mest belastede led, og kræver af og til reparation eller udskiftning.

  Ring til os for reparation af defekt solcelle inverter

   

  Ring til os for reparation af din defekte solcelle-inverter

  Når vi kommer på besøg, gennemgår og fejlfinder vi på dit solcelleanlæg og sørger for udskiftning af evt. defekt inverter. Vi har topmoderne testudstyr som kan teste alle dine solpanelers funktioner og lokalisere fejl. Hvis vi konstaterer fejl på din inverter hjælper vi dig med at vurdere, om det ligger inden for producentens garanti.

  Ring til os på telefon 63 76 60 90 i dag!

  Service på solcelleanlæg

  Vi har investeret i markedets mest effektive udstyr til fejlsøgning på solceller. En test kan vise, om anlægget er fuldt funktionelt. Vi giver dig en pris og et tilbud på udbedring af fundne fejl og optimering af anlægget.

   

   

  top