NJ Gruppen – Det gode samarbejde fortsætter

Det moderne tech-hus, Supernova, planlægger at imponere med åbne og inspirerende rum til spændende virksomheder, takket være el-installationer leveret af SIKKER EL, som samarbejder med NJ Gruppen om at skabe en dynamisk 4.400 m2 kontorejendom.

SIKKER EL er eksklusiv leverandør af el-installationer til den nye Supernova kontorbygning

I foråret 2024 forventes Supernova, en storslået kontorbygning med fem etager, at stå færdig i Odense. Denne innovative bygning vil fungere som et centralt knudepunkt for tech-virksomheder og tilbyde moderne faciliteter samt et levende socialt fællesskab. Inspireret af sin søsterbygning, Titan, har Tech Town Odense sat sig for at skabe et dynamisk arbejdsmiljø, der fremmer både formelle møder og uformelle samlinger.

SIKKER EL har af NJ Gruppen fået tildelt ansvaret for samtlige el-installationer i den nye bygning. Dette partnerskab mellem NJ Gruppen og SIKKER EL sikrer ikke kun en fremragende infrastruktur, men også bæredygtige og moderne løsninger. SIKKER EL’s ekspertise vil bidrage til at skabe et mødested, hvor kreativitet og udvikling blomstrer i et åbent miljø.

Med Supernova, der strækker sig over 4.400 m2, bliver Odense rigere på en innovativ og inspirerende kontorejendom, der fremhæver det dynamiske samarbejde mellem SIKKER EL og NJ Gruppen. Denne fremadskuende struktur vil uden tvivl styrke Tech Town Odense’s position som et centrum for teknologisk udvikling og innovation.

Læs mere om Supernova hos Tech Town Odense

top