Batterier til solceller – God økonomi i dit solcelleanlæg

SIKKER EL tilbyder solcelleanlæg med batterier til lagring af din solcellestrøm. Jo mere strøm, du kan bruge i huset, jo mere rentabelt er dit solcelleanlæg.

Solcellebatterier

Med et kraftigt lithium batterilager kan du gemme din dagsproduktion, så den strøm, dit anlæg har produceret i løbet af dagen kan komme dig til gode i aften- og nattetimerne.

Vi giver dig gode råd omkring køb af batterier til solcelleanlæg

Ved køb af batterier til solcelleanlæg er der en lang række forhold, der skal tages i betragtning. Hvis du ønsker et hybrid-solcelleanlæg, der lever op til den nyeste og bedste teknologi, er det et lithiumbatterilager, du skal have. Kombineret med en hybridinverter kan vi på en intelligent måde automatisk styre hvornår strømmen bruges i installationerne i dit hus, og hvornår strømmen skal lagres i batteriet. Når solen er gået ned, sørger systemet for, at du anvender den billige strøm fra batteriet.

Rådgivning om batterier til solceller - solcelle batteri

..

Kontakt os for en snak om pris på batteri til solceller

Kontakt os for en snak om pris og hvordan du får den bedste økonomi i dit solcelleanlæg i en kombination med solcelle batterier. Vi rådgiver dig om både teknik og økonomi inklusive udnyttelse af håndværkerfradraget.

Ring til os for en pris på batteri til solceller på telefon 63 76 60 90 i dag!

Simon Schmidt
Solcellekonsulent

Er det klogt at installere batterier til solceller?

Pas på kære forbruger! Vores erfaring siger, at det stadig er for dyrt med batterier, så pas på med at lade dig lokke af fristende annoncer og useriøse beregninger!

Solen skinner mest i sommerhalvåret, mens vores forbrug er størst i vinterhalvåret. Dermed kan du kun forrente din investering halvdelen af året. Det er med til at tilbagebetalingstiden for batterier til solceller kommer helt op på 10 til 12 år eller mere!

Det er langt klogere at kigge på øvrige strømbrugere i huset som belysning, hvidevarer, pumper m.m. Her er vi selvfølgelig klar ved telefonerne omkring rådgivning – Tjek elforbrug – Gratis gennemgang af dine installationer

Sonnen solcellebatteri hybrid-inverter til energilagring

Overvejer du investering i et solcelleanlæg med energilagring? Med en Sonnen solcellebatteri hybridløsning får du ren og bæredygtig energi til en økonomisk overkommelig pris. SonnenBatteri hybrid har en indbygget hybrid-inverter, så du kan tilslutte den direkte til dit eksisterende solcelleanlæg. Du behøver ikke en ekstern inverter for at konvertere strømmen fra dit solcelleanlæg til vekselstrøm anvendt i din husstand. Ved at fjerne omkostningerne ved den eksterne del og dens installation, sænkes de samlede omkostninger til dit solcelleanlæg betydeligt.

 

Sonnen batteri pris - sonnenbatteri

www.zeversolar.com

 

Kontakt os om priser på Sonnen batterier til eksisterende solcelleanlæg

Ring til os på telefon 63 76 60 90 eller benyt nedenstående formular hvorefter vi kontakter dig hurtigst muligt.

 

 

Kontakt os vedrørende solcelleanlæg med batteri


    [recaptcha]

    top