Batterier til solceller kan give god økonomi i større solcelleanlæg

SIKKER EL tilbyder solcelleanlæg med batterier til lagring af din solcellestrøm. Jo mere strøm, du kan bruge i huset, jo mere rentabelt er dit solcelleanlæg.

Solcellebatterier

Med et kraftigt lithium batterilager kan du gemme din dagsproduktion, så den strøm, dit anlæg har produceret i løbet af dagen kan komme dig til gode i aften- og nattetimerne.

Er det klogt at installere batterier til solceller i 2022?

Pas på kære forbruger! – Vores erfaring siger, at det stadig er for dyrt med batterier til almindelige mindre solcelleanlæg, så pas på med at lade dig lokke af fristende annoncer og useriøse beregninger!

Solen skinner mest i sommerhalvåret, mens vores forbrug er størst i vinterhalvåret. Dermed kan du kun forrente din investering halvdelen af året. Det er med til at tilbagebetalingstiden for batterier til solceller kan komme helt op på 10 til 12 år eller mere!

Det er langt klogere at kigge på øvrige strømbrugere i huset som belysning, hvidevarer, pumper m.m. Her er vi selvfølgelig klar ved telefonerne omkring rådgivning – Tjek elforbrug – Få en gennemgang af dine installationer

Solcellebatterier kan dog godt være interessante for større forbrugere, og er bestemt noget man skal have med i vurderingerne i sådanne tilfælde. Det vil komme an på en nøjere beregning.

 

 

 

Ingeniøren: Der er sjældent god økonomi i batterier til solceller

Med mindre man har en meget høj udnyttelsesgrad af strømmen, er batteriprisen for høj til, at anlægget kan tjene sig selv hjem i sin levetid. Ingeniøren har i en artikel fra 22. august 2022 spurgt en række eksperter. Deres dom er, at trods stigende energipriser kan det kun i de færreste tilfælde betale sig at investere i et batteri. Du kan købe dig adgang til hele artiklen via nedenstående link:

Ingeniøren – Solcellebatterier kan ikke betale sig

 

 

Vi giver dig gode råd om solcelleøkonomi

Ved køb af batterier til solcelleanlæg er der en lang række forhold, der skal tages i betragtning. Hvis du ønsker et hybrid-solcelleanlæg, der lever op til den nyeste og bedste teknologi, er det et lithiumbatterilager, du skal have. Kombineret med en hybridinverter kan vi på en intelligent måde automatisk styre hvornår strømmen bruges i installationerne i dit hus, og hvornår strømmen skal lagres i batteriet. Når solen er gået ned, sørger systemet for, at du anvender den billige strøm fra batteriet.

Rådgivning om batterier til solceller - solcelle batteri

..

Kontakt os for en snak om solcelleanlæg

Kontakt os for en snak om hvordan du får den bedste økonomi i dit solcelleanlæg. Vi rådgiver dig om både teknik og den langsigtede økonomi i dit projekt.

Ring til os for en pris solcelleanlæg på telefon 63 76 60 90 i dag!

Simon Schmidt
Solcellekonsulent

 

 

Kontakt os vedrørende solcelleøkonomi

    top