Installation af UFO High Bay lysarmaturer i fynsk ridehal

Sikker-EL løser alle opgaver, der vedrører elektriske installationer. Dette gør vi i dit private hjem, i din boligforening eller for din virksomhed.

Vi har for nylig sat lyskilder op i en ridehal, hvor vi monterede UFO High Bay, i stedet for de traditionelle lysarmaturer. UFO High Bay er en kvalitets lampe, et højeffektivt LED-produkt. Fordelene ved UFO High Bay; er blandt andet at de leveres med monteret stik, så lampen kan afmonteres og påmonteres efter behov. På længere sigt har UFO High Bay også længere levetid, idet de har langt flere brændetimer end de traditionelle lysarmaturer. UFO High Bay er enormt højeffektive, hvilket reducerer antallet af ophængte lamper.

 

UFO High Bay – Et ideelt lysarmatur i bygninger med højt til loftet

Her ses UFO High bay lampen tæt på. I ridehallen opsatte vi 13 stk. 150 watts, til ca. 1.000 m2. Med den bestykning overholder ridehallen internationale krav, til belysning til sådanne formål. Vi anbefaler at du installere UFO High bay steder som f.eks. lagerhaller, parkeringshuse eller mere generelt, i bygninger hvor der er højt til loftet og som har store arealer.

Vi udfører effektivt arbejde med fokus på sikkerhed

Grundet højden til loftet, brugte vi en lift. Det er vigtigt for os, hos SIKKER-EL, at vi altid arbejder inden for de mest optimale forhold, med sikkerheden i fokus. Det mener vi skaber det bedste grundlag, for at vi kan løse din opgave med høj kvalitet. Fra liften udfører vores medarbejdere alle nødvendige installationer, der skal til før opsættelsen af UFO High Bay lamperne.

Kontakt os for gratis lysberegning

Vi udfører gratis lysberegning og tilbud, der udarbejdes ud fra vores kunders behov og ønsker.

 

 

Kontakt os for gratis lysberegning

    top