Solcelleanlæg med landsdækkende garanti

Solceller - solcelleanlæg - priser

Vi er en af landets førende eksperter i solceller

SIKKER EL er med afdelinger i Odense og Tommerup på Fyn en af landets førende installatører af solcelleanlæg. Vi samarbejder med Solcellekonsulenten, som har 25 års erfaring med dimensionering af solcelleanlæg til konkurrencedygtige priser. Vi har siden 2010 installeret flere hundrede anlæg hovedsagelig på Fyn, omliggende øer og i Trekantområdet.

  • Vi forhandler kun solceller og invertere fra de bedste tyske fabrikanter.
  • Vi tilbyder landsdækkende garanti.
  • Vi er certificeret montør og godkendt gennem Teknologisk Instituts KSO-ordning

Solceller til private boliger er en god investering

De faldende priser på markedet for solceller og en fornuftig el-afregning skaber gode betingelser for at private med fordel kan investere i solcelleanlæg.

Solcelleanlæg på private boliger

Solceller til virksomheder og institutioner

Vi installerer solcelleanlæg i virksomheder, boligforeninger, skoler og plejehjem. Solcelleanlæg er med til at give en grøn profil og er god økonomi.

Solceller til virksomheder og institutioner

Tagintegrerede solceller

Med moderne solpaneler er det muligt at bygge et tæt tag med solcellepaneler som erstatning for tagsten eller anden tagbeklædning.

Tagintegrerede solpaneler

Solceller på carporte

Vi tilbyder installation af højeffektive bygningsintegrerede solceller til din carport. En optimal løsning til opladning af el-biler.

Solceller til carporte

 

Faldende priser på solcelleanlæg

Prisen på solcelleanlæg er faldet støt i de senere år samtidigt med at teknologien er blevet stadig mere udviklet. De faldende priser på solcelle markedet kombineret med de attraktiv el-afregning har skabt gode betingelser for at både private og virksomheder med fordel kan investere i solcelleanlæg.

top