Kan solceller betale sig i 2020?

Hos SIKKER EL er det vores erfaring, at installation af solceller kan betale sig, også her i 2020. Men der er dog en række fornuftige overvejelser, man kan gøre sig.

Kan solceller betale sig?

Hvad finder regeringen nu på?

Mange er bange eller usikre på, hvad regeringen nu finder på  –  hvilket jo desværre er historisk velbegrundet. Der har dog været roligt på området længe nu, og regeringen vil jo rigtig gerne den grønne energi!

Et solcelleanlæg er typisk 50-70% billigere i dag end perioden med den såkaldte nettomålingsordning for ca. 10 år siden.

Gå efter at dække 50 % af dit strømforbrug med solcelleenergi

Mange hænger fast i ønsket om, at elregningen ”gå i 0”. De sammenligner med gamle ordninger, som for længst er ophørt, og erstattet af andre ordninger.

Overvejer du at investere i et solcelleanlæg her i 2020, så gå efter et anlæg, som dækker ca. 50 % af dit strømforbrug. Resten skal du så stadig købe fra dit elselskab.

Skal jeg have et solcellebatteri?

Solcellebatterier er interessante for nogle lidt større forbrugere, og er bestemt noget man skal have med i vurderingerne. Tilbagebetalingstiden på mindre batterianlæg er stadig +10 år på seriøse produkter, så det er ikke rigtig økonomisk endnu.

Start med at reducere dit strømforbrug!

Måske er det mest fornuftigt, at du starter med at reducere dit strømforbrug. Her er ofte mange penge at spare. Der kan sagtens være meget mere økonomi i at få stoppet strømspildet end at købe solceller til at dække dit strømforbrug.

Udskiftning af gamle hvidevarer, cirkulationspumper, belysning m.m. vil ofte kunne tjenes hjem på 2-4 år – det er jo en meget bedre forretning end solceller. Vi kan starte med at give din ejendom en energioptimering

5 gode grunde til at investere i solceller

Her er et par gode grunde til at investerer i solceller:

  1. Prisenerne på solceller er faldet rigtig meget de senere år.
  2. Panelerne er samtidigt blevet 30-40 % mere effektive, så der skal sættes færre paneler op. Det gør arbejdet lettere, og solcellerne bliver mindre dominerende på dit tag.
  3. Fabrikanterne giver i dag syv års garanti på gode invertere som standard.
  4. Du kan få håndværkerfradrag for montage af solceller.
  5. Vi har i dag langt mere erfaring og viden om solceller. Hele branchen har fået betydelig mere viden og erfaring at trække på. I dag ved vi, hvad der er godt, både hvad angår produkter og montageformer. Det giver os et betydeligt bedre grundlag for at give dig en god og solid vejledning.

Pas på med informationer du finder på nettet

Når du søger information om solceller på nettet, skal du passe meget på. Mange af de informationer, du får serveret, baserer sig på ideelle forholde, som ikke eksisterer i virkeligheden. På den måde kan man hurtigt reducere tilbagebetalingstiden med  4-5 år!

Vi anbefaler, at du starter med at få lavet en konkret vurdering af dit aktuelle elforbrug. De fleste netselskaber kan oplyse din husstands elforbrug time for time. Dette er det bedste udgangspunkt for en beregning som forholdene er i 2020 og giver dig tryghed for at, din investering er rentabel.

Rådgivning om batterier til solceller

Kontakt os for et tilbud og en beregning af din tilbagebetalingstid

Kontakt os for en snak om hvordan du får god økonomi i dit solcelleprojekt.

Ring til os på telefon 63 76 60 90 i dag!

Simon Schmidt
Solcellekonsulent

 

 

Kontakt os vedrørende tilskud til solceller


    [recaptcha]

    top