Tilbud på solceller og invertere produceret efter tyske standarder

SIKKER EL, med afdelinger i Odense og Tommerup på Fyn, er er en af Danmarks førende installatører af solcelleanlæg.Vi giver tilbud på solceller, og har et fast, professionelt team til installation og vedligehold af solcelleanlæg i Jylland og på Fyn og Sjælland. Vi har udført flere hundrede installationer af solceller i private boliger, virksomheder og offentlige institutioner.

 

Tilbud på Aleo Solar solpaneler

Vi giver tilbud på Aleos tyskproducerede solceller bestående af højeffektive, monokrystallinske solceller, som er verdenskendte for intelligent teknik, lang produktlevetid og ydelser, som hører til i toppen af branchen.

www.aleo-solar.de

 

Tilbud på Q Cells solpaneler

Q Cells er førende global solcellevirksomhed med forskning og udvikling i Tyskland, Korea, Kina og Malaysia. Virksomhedens produkter er testet efter tyske standarder, og er kendt for produkter af høj kvalitet over hele verden. Kontakt os for tilbud.

www.q-cells.com

 

Tilbud på Zeversolar invertere

Vi er forhandlere af og giver tilbud på de tyskproducerede invertere fra Zeversolar. Firmaet skaber pålidelige, økonomisk overkommelige og brugervenlige invertere til alle slags solcelleanlæg. Virksomheden er del af SMA Group, som er verdens største på solcelleområdet.

www.zeversolar.com

 

LÆS HER om vores status på tilbudsgivning og installation

 

 

Kontakt os vedrørende pris på solcelleanlæg

     

    top