Solcelleanlæg produceret efter tyske standarder

SIKKER EL, med afdelinger i Odense og Tommerup på Fyn, er er en af Danmarks førende installatører af solcelleanlæg. Vi har et fast, professionelt team til installation og vedligehold af solcelleanlæg og har gennemført flere hundrede installationer i private boliger, virksomheder og offentlige institutioner.

 

Aleo Solar solpaneler

Aleos tyskproducerede solpaneler består af højeffektive, monokrystallinske solceller, som er verdenskendte for intelligent teknik, lang produktlevetid og ydelser, som hører til i toppen af branchen.

www.aleo-solar.de

 

Q Cells solpaneler

Q Cells er førende global solcellevirksomhed med forskning og udvikling i Tyskland, Korea, Kina og Malaysia. Virksomhedens produkter er testet efter tyske standarder, og er kendt for produkter af høj kvalitet over hele verden.

www.q-cells.com

 

Zeversolar invertere

Vi er forhandlere af de tyskproducerede invertere fra Zeversolar. Firmaet skaber pålidelige, økonomisk overkommelige og brugervenlige invertere til alle slags solcelleanlæg. Virksomheden er del af SMA Group, som er verdens største på solcelleområdet.

www.zeversolar.com

 

SonnenBatterie hybrid-inverter til energilagring

Overvejer du investering i et solcelleanlæg med energilagring? Med en SonnenBatterie hybridløsning får du ren og bæredygtig energi til en økonomisk overkommelig pris. SonnenBatterie hybrid har en indbygget hybrid-inverter, så du kan tilslutte den direkte til dit eksisterende solcelleanlæg. Du behøver ikke en ekstern inverter for at konvertere strømmen fra dit solcelleanlæg til vekselstrøm anvendt i din husstand. Ved at fjerne omkostningerne ved den eksterne del og dens installation, sænkes de samlede omkostninger til dit solcelleanlæg betydeligt.

www.zeversolar.com

top