Solcelle service på solcelleanlæg og invertere – Kun 1.995,- kr.

Vi yder dansk solcelle service og reparerer fejl på solceller og invertere

Vi yder service på defekte solceller og invertere overalt i Jylland, på Fyn og på Sjælland

 

Vi finder fejl på dit solcelleanlæg og sørger for hurtig reparation

Vi har investeret i markedets mest effektive udstyr til fejlsøgning på solceller. En test kan vise, om alle paneler yder som de skal, og om anlægget er fuldt funktionelt. Vi giver dig en pris og et tilbud på udbedring af fundne fejl og optimering af anlægget.

 

Går du fra flexafregning til timeafregning – så få tjekket dit anlæg!

Hvis du vælger at skifte fra flexafregning til timeafregning, kan der være en økonomisk gevinst ved at få SIKKER-EL til at gennemgå din inverter. Ved timeafregning giver det den bedste økonomi, at inverteren er installeret på den del af installationen med det højeste forbrug. Læs mere på Energinet

I installationen i dit hus vil der være tre faser, som strømforbruget kan fordeles på. Dit strømforbrug vil være forskelligt på de tre faser. Det giver den bedste økonomi at få solcellerne (inverteren) installeret på den eller de faser der er mest belastet”

Har du en el-bil, der lader på en almindelig stikkontakt (230 w/16a), er det vigtigt at solcelleinverteren er installeret på samme fase.

Ved vores servicebesøg tjekker vi, om du har den rigtige kombination. Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til os hos SIKKER-EL, eller du kan bruge formularen nederst på denne side.

 

Solcelle-service – et tilbud til ejere af defekte solcelleanlæg

Solcelleanlæg kan være behæftet med fejl, der skyldes defekte komponenter. Der kan eksempelvis være tale om anlæg, hvor inverteren er defekt. Eller der kan være tale om anlæg, hvor panelernes laminering går i stykker, eller boksen indtager vand.

 

Reparation af solcelle-inverter

Inverteren er solcelleanlæggets svageste led, og skal normalt skiftes ud efter 8-10 år, og kræver måske reparation undervejs. Reparation af solcelle inverter

 

Kontakt os for aftale om fejlsøgning af dine solceller

Ring til os på telefon 63 76 60 90 eller benyt nedenstående formular, hvorefter vi kontakter dig hurtigst muligt.

 

 

Kontakt os vedrørende service på solcelleanlæg

   

  Hvad er dine rettigheder hvis du har et defekt solcelleanlæg

  Et dansk solcelleanlæg er en ret betydelig investering for de fleste. Ejeren af et defekt solcelleanlæg har derfor stor interesse i at få rettet fejl og få det fejlbehæftede anlæg i drift igen.

  Hvis din reklamationsperiode er udløbet, er det typisk dig selv, der skal henvende dig til producenten, for at gøre krav dine krav gældende. Producenten er typisk kun ansvarlig for sin egen komponent. Det er normalt et krav, at det er dig som ejer af solcelleanlægget, der skal sende produktet til producenten, og han kan kræve fragt for at levere komponenten tilbage.

  Hvis der er tale om ikke-anerkendte solcelleprodukter eller hvis leverandøren har solgt under sit eget varemærke, kan det være umuligt at gøre en garanti gældende.

   

  Sikker El - "Vi udfører fejlsøgning på solcelleanlæg" - Dansk solcelleservice

  Hvad kan vi tilbyde dig som ejer af et defekt solcelleanlæg?

  Vi tilbyder dig som ejer af et solcelleanlæg, at vi gennemgår og laver fejlfinding anlægget og komponenterne for at lokalisere fejl. Vi har topmoderne testudstyr som kan test solpanelernes funktioner og lokalisere fejl. Hvis vi konstaterer fejl i komponenter, kan vi hjælpe med at vurdere, om det er fornuftigt at gå efter garantierne.

  Vi laver en helhedsplan for dit solcelleanlæg og giver en god pris på reparation og vedligehold

  Lad os aftale et besøg, hvor vi kan udarbejde en helhedsplan for, hvordan solcelleanlægget kan komme op på fuld funktionsdygtighed igen og til hvilken pris.

  Ring til os på telefon 63 76 60 90 i dag!

  top