Billigt solcelleanlæg – derfor skal du passe på!

Billigt solcelleanlæg: Vær på vagt, når du er ny på solcellemarkedet! Vi beskriver her de største faldgrubber, du bør undgå, for ikke at stå tilbage med et projekt, der blev meget dyrere end beregnet.

Webshoppen har ikke ansvar for installation af dit solcelleanlæg

Vi har set det ske igen og igen: Kunder, der fristes til køb af et billigt solcelleanlæg på nettet, kun for at opdage, at installationen og tilmeldingen bliver deres ansvar. Disse kunder bliver henvist til netværk af tømrere og elektrikere, men desværre glemmer elektrikeren at få anlæggene tilmeldt. Deres travlhed går ud over dig!

Nu står kunderne i en desperat kamp for at få deres solcelleanlæg tilmeldt. De kontakter os i håb om, at vi kan hjælpe dem med at få styr på situationen. Desværre må vi skuffe dem, for vi kan ikke påtage os ansvar for andres installationer. Hos SIKKER EL tager vi ansvar for hele processen, fra start til slut. Og du betaler først, når anlægget er monteret og tilmeldt!

Kunderne klager naturligvis til webshoppen, men de henviser bare videre til det firma, der har udført installationen, uden yderligere handling fra webshoppens side.

Pas på desperate solcellefirmaer – De kan være kandidater til at gå konkurs!

Vi hører også historierne om kunder, der gang på gang bliver kontaktet af desperate firmaer, som forsøger at lukke et tilbud på et billigt solcelleanlæg med nye rabatter – mod forudbetaling!.

Men vær forsigtig med, hvem du handler med. Der er mange lykkeriddere derude, og markedet er presset efter det store boom i 2022. I 2023 er strømprisen faldet, og derfor er efterspørgslen på solceller også faldet. Dette har resulteret i solcellevirksomheder med store lagre, som de gerne vil af med.

Billigt solcelleanlæg – Vælg en pålidelig solcelleleverandør med økonomien i orden

Det er afgørende at vælge en pålidelig og solid partner til dit solcelleeventyr. Hos SIKKER EL risikerer du ikke at miste dine penge. Vi er her for at hjælpe dig med at navigere i et marked, der kan være fyldt med usikkerhed og potentielle faldgruber – Vælg kvalitet og tryghed hos os!

Kan solceller betale sig i 2024?

Alle spørger til, om solceller også kan betale sig i 2024, hvor elpriserne igen er faldet efter de skyhøje prisstigninger i 2022. Svaret er: ja det kan i helt bestemt betale sig, at investere i et solcelleanlæg også her i 2024.

Læs mere om: Kan solceller betale sig?

top