Referencer og kundeopgaver

SIKKER-EL med afdelinger i Tommerup og Odense blev etableret i 2002. Vi har år efter år oparbejdet en støt stigende portefølje af kunder i lokalområdet og på landsplan. Vi er kompetente og engagerede, og modtager løbende flotte tilbagemeldinger fra vores kunder.

Renovering af 131 studieboliger for Ejendomsvisioner A/S

Vi har af Ejendomsvisioner fået opgaven med at stå for al elarbejde ifm. den omfattende renovering af 131 mere end 60 år gamle studieboliger på Saxovej i Odense. Læs mere om opgaven i Odense

SIKKER EL er elektriker på Supernova bygningen i Odense

Supernova kontorbygningen i Odense

SIKKER EL har af NJ Gruppen fået tildelt ansvaret for samtlige el-installationer i den nye Supernova bygning i Odense. Et partnerskab mellem NJ Gruppen og SIKKER EL sikrer ikke kun en fremragende infrastruktur, men også bæredygtige og moderne løsninger. Læs mere om Supernova opgaven

El-arbejde for ejendomsselskabet Olav de Linde i Odense

Elforsyning til ny sprinklercentral på Kildebakken

Vi er i denne opgave underleverandør til Lindholm Entreprise ifm. brandteknisk udbedring af Kildebakkens rehabiliteringscenter i Vissenbjerg. Vores opgave er at ændre af ABA anlægget i forbindelse med brandteknisk udbedring i samarbejde med Dansk Sprinkler Teknik. Udføres i 2. og 3. kvartal 2020.

Nyt hovedsæde for Blue Ocean Robotics

Fra efterår 2019 til sommer 2020 har vi arbejdet på entreprisen med indretning af kontor og produktion for Blue Ocean Robotics i den tidligere Bravida/Semco bygning i Odense. Arbejdet har også omfatte fiber og PDS. Læs mere om Blue Ocean Robotics opgaven

El-installation, varmepumpe og WiFi i sommerhus

I forbindelse med ombygning af sommerhus på Nordfyn står vi for komplet el-installation samt installation af varmepumpe, gulvvarme og WiFi. Vi er underleverandør til Nordisk Klima på opgaven.

El-entrepris for Miljøstyrelsen /Olav de Linde

Total renovering af 6.000 m2 kontor for Miljøstyrelsen/Olav de linde i Odense

SIKKER EL har fået el-entreprisen på 6.000 m2 kontormiljø for Olav de Linde, på Thrige Firkanten i Odense. Ombygning af eksisterende kontorer, til nye topmoderne kontormiljøer. Total renovering med etablering af komplet ny elinstallation inkl. fiberforbindelse, netværksudtag og netværksinstallation.

Kvaliteten af deres arbejde er total professionel

Sikker-el har været en del af holdet under etableringen af dyreklinikken. Kvaliteten af deres arbejde er totalt professionel og til en meget fair pris. Kontakten har været med en god indstilling og uden begrænsninger for mig som kunde – jeg har fået det præcis som jeg ønskede. Jeg vil meget gerne anbefale SIKKER-EL til andre og så vil jeg (allerede nu), gerne bestille jer til mit næste projekt.

Naja Helms – Indehaver af Haarby Dyreklinik

Jeg har anbefalet SIKKER-EL mange gange

Sikker-El har været vores faste elektriker i ca. 10 år. De hjælper os med vedligeholdelse og renovationer. Det er tydeligt at se hvor kompetente de er, gennem den gode kvalitet af deres arbejde. Det fungerer super godt, at jeg kan kontakte de enkelte svende selv, de kommer altid når jeg ringer – om ikke andet for at kigge på opgaven. Sådan en ting som vores køkken, hvor vi er meget afhængige af det, tager de sig af med det samme. Der ud over så kender de jo stedet og kan derfor komme selv. SIKKER-EL er blevet anbefalet mange gange og dette vil jeg fortsætte med!

Lars Juul Jespersen –  Pedel på Tommerup Efterskole

Installation af højeffektive lysarmaturer i ridehal

Vi har for nylig sat højeffektive lyskilder op i en ridehal, hvor vi monterede UFO High Bay, i stedet for de traditionelle lysarmaturer. Brug af lift gør arbejdet sikkert og effektivt.

Lysarmaturer i ridehal

top