Referencer og kundeopgaver

SIKKER-EL med afdelinger i Tommerup og Odense blev etableret i 2002. Vi har år efter år oparbejdet en støt stigende portefølje af kunder i lokalområdet og på landsplan. Vi er kompetente og engagerede, og modtager løbende flotte tilbagemeldinger fra vores kunder.

Kvaliteten af deres arbejde er total professionel

Sikker-el har været en del af holdet under etableringen af dyreklinikken. Kvaliteten af deres arbejde er totalt professionel og til en meget fair pris. Kontakten har været med en god indstilling og uden begrænsninger for mig som kunde – jeg har fået det præcis som jeg ønskede. Jeg vil meget gerne anbefale SIKKER-EL til andre og så vil jeg (allerede nu), gerne bestille jer til mit næste projekt.

Naja Helms – Indehaver af Haarby Dyreklinik

Jeg har anbefalet SIKKER-EL mange gange

Sikker-El har været vores faste elektriker i ca. 10 år. De hjælper os med vedligeholdelse og renovationer. Det er tydeligt at se hvor kompetente de er, gennem den gode kvalitet af deres arbejde. Det fungerer super godt, at jeg kan kontakte de enkelte svende selv, de kommer altid når jeg ringer – om ikke andet for at kigge på opgaven. Sådan en ting som vores køkken, hvor vi er meget afhængige af det, tager de sig af med det samme. Der ud over så kender de jo stedet og kan derfor komme selv. SIKKER-EL er blevet anbefalet mange gange og dette vil jeg fortsætte med!

Lars Juul Jespersen –  Pedel på Tommerup Efterskole

Installation af højeffektive lysarmaturer i ridehal

Vi har for nylig sat højeffektive lyskilder op i en ridehal, hvor vi monterede UFO High Bay, i stedet for de traditionelle lysarmaturer. Brug af lift gør arbejdet sikkert og effektivt.

Lysarmaturer i ridehal

top