Er du sunshine? – Faldende priser på solceller til private boliger

Solcelle priser- Private boliger

God afregningspris for overskydende el og faldende solcellepriser giver rentable solcelleanlæg

Priserne på solceller har været konstant faldende i de senere år og samtidig er effekten i solcelleanlæggene gået op. De faldende priser på markedet for solceller og den attraktive el-afregning har skabt gode betingelser for at private kan investere i solcelleanlæg.

Fordele ved at samarbejde med SIKKER EL

Overvejer du at investere i et solcelleanlæg så kontakt os for en uforpligtende samtale. Vi tilbyder både anlæg med og uden batteri.

 • Vi forhandler kun solcelleprodukter fra de bedste solcelle fabrikanter.
 • Gratis projektering samt afkast- og økonomiberegninger (værdi kr. 1150,00).
 • Landsdækkende garanti.på solceller.

Kontakt os om solcelle priser og pakkeløsninger til private boliger

Ring til os på telefon 63 76 60 90 eller benyt nedenstående formular hvorefter vi kontakter dig hurtigst muligt vedrørende dit projekt.

 

 

Kontakt os vedrørende priser på solceller


  [recaptcha]

   

   

  Ring 63 76 60 90 og få pris på solcelleanlæg til din bolig i dag!

  Ring til os og lad os uforpligtende dimensionere et anlæg der passer til din bolig. Vi installerer og servicerer solcelleanlæg til overalt i Danmark. Ring til os på telefon 63 76 60 90 – eller send os en mail: kontakt@sikker-el.dk

  Solcelle-pakkeløsninger med solceller til ethvert behov

  Vi bestræber os på altid at finde den rette og dermed mest optimale løsning til vores kunder. Vi er derfor lydhøre over for dine behov og ønsker. Da vi ikke interesserer os for kortsigtede løsninger, laver vi nøje beregninger på dit tag, så du bliver præsenteret for den løsning, der vil give dig mest værdi på den lange bane.

  top