Solceller integreret i carporte

SIKKER EL tilbyder montering af solceller i din eksisterende carport garage, carport eller redskabsskur.

Solceller integreret i carport

Solceller på carport

Bygningsintegrerede solceller på din carport

Aleo Solar har lanceret sine nyeste løsninger til integration af solceller i bygninger. De er beregnede til at blive indbygget i vinduer, glastag, facader og carporte. De har et sort eller gennemsigtigt udseende og bliver dermed nemt en integreret del af din carport eller anden bygning.

Sikkerhedsglasset på for- og bagsiden har en tykkelse på fire millimeter; solfangermodulets samlede tykkelse er mindre end en centimeter.

Glasmodulerne kan installeres med flot arkitektonisk effekt og med variabel størrelse, antal celler og strøm og integreret i projekter, der er så forskellige som solcarports, glas tag eller facader.

Husk, at der ikke må være ikke har træer og bygninger, som skygger for sollyset.

Solceller kan levere strøm til din elbil

Solcellerne på din carport kan kombineres med ladeanlæg til din elbil. Elbiler er i sig selv CO2-besparende, men vælger du derudover at levere strøm til din el-bil fra et solcelleanlæg vil du have en perfekt grøn pakke, hvor din carport leverer energi til kørsel i din bil.

  • Nemt og billigt at montere.
  • Enkelt og tidløst design.

Vi installerer solcelleløsning i carporte i Sydjylland, Midtjylland og på Fyn

SIKKER EL installerer og servicerer solcelleanlæg til carporte overalt i Syd- og Midtjylland samt på Fyn og omliggende øer. Ring til os på telefon 63 76 60 90 – eller send os en mail: kontakt@sikker-el.dk

 

top